Litt om valpene fra oss:


Hos oss vokser valpen opp i hjemmemiljø, og blir vant med hverdagens rundt på gården vår. De får bevege seg på store uteområder med skog som nærmeste nabo. Her kan de få utforske omgivelsen, og bli kjente med resten av hundene her. Valpene vil bli sosialt trent dvs. vant til andre mennesker,  og de vil  også bli vant til stellerommet med føner og pels stell. Dette gjelder enten valpen skal være en tur kamerat, og  eller en utstillingshund😊

Valpene selges med NKK sin Kjøpekontrakt, Registrert med stamtavle i Norsk Kennelklubb. ID-merket. Veterinærattest. Vaksinert. Regelmessige orm kurer. Avl forsikring mot skjulte feil og mangler.

Valpene leveres nybadet og med nyklipte klør. Info perm med diverse nyttige tips og papirer følger med dersom man ønsker det. Vi har hatt newfoundlandshunder i 30 år til og fra, og har fått god kjennskap til rasen. Vi som oppdrettere vi alltid bistå med veiledning og gode råd dersom man ønsker det.

 

Kjære Valpekjøper


Dersom du vil ha en valp fra oss, ønsker vi at du som  valpekjøper har tenkt litt over dette;

Vi forventer at valpekjøpet har vært  nøye planlagt og gjennomtenkt. Valpene er søte, vakre små bamser, MEN  en newfoundlandshund blir stor, alt i fra 55-75 kg. Rasen kan bli imellom 10-15 år. Den har mye pels som krever stell og pleie hele livet ut. Den elsker å være ute uansett vær og vind, og den må også få sin daglige tur.

En god forsikring er å anbefale. Hvis hunden skulle bli syk må den til veterinær og det koster penger. Både behandling og medisiner til en stor hund koster mer enn til en liten hund, derfor er det ekstra viktig å tegne en god  forsikring.  

 

Hvordan går du frem hvis du ønsker å kjøpe valp i fra meg:


Ønsker dere valp fra oss eller mer info sende en mail for å høre om hvilke planer vi har, eventuelt ventende kull.  Vi sender deg litt mer info og så kan vi ta en hundeprat når du vell har bestemt deg for å kjøpe valp. 🙂

 

 


Let's work together

Do you have any questions?